facebook

На Львівщині 21-річний чоловік спробував зарізати таксиста, бо не мав грошей для розрахунку

21-річного дрогобиччанина визнали винним у замаху на вбивство. Він вдарив кілька разів львівського таксиста.

як стало відомо, молодик зробив це, бо не мав грошей щоб розрахуватися за поїздку. Тепер він засуджений на 8 років тюрми.

Як відомо, Дмитро Мацигін хотів поїхати в Солонку зі Львова. Там він мав зустрітися з дівчиною. Там молодик змінив свої плати та захотів поїхати в село Наварія. Там Жмитро дістав ніж та наніс 8 ударів по тілу водія та втік.

Поранено таксиста врятував водій, який проїздив повз та побачив закривавленого чоловіка. Він викликав медиків та поліцію.

Дмитра Мацигіна затримали біля Приміського вокзалу у Львові. Він розповів що в ту ніч захотів поїхати до дівчини, яка живе у Солонці. Як він розповів, вона мала заплатити за таксі. Але дівчина до нього не вийшла і тоді він змінив маршрут у Сторону села Наварії, яка теж до нього не вийшла. Коли він помітив що двері авто заблоковані, почав наносити удари ножем-брелком.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У суді дівчина з села Наварія розповіла що вона познайомилась з Дмитром у соцмережах, але вживу ніколи не бачила. В ту ніч він подзвонив і сказав що їде до неї. Він не знав її точної адреси і дівчина сказала шо не вийде. Після цього він ще раз подзвонив їй та сказав що він п’яний і підрізав таксиста. Також що тікає полем.

Дмитра Мацигіна судили за статтями про замах на вбивство. Дослідивши матеріали справи, суддя Володимир Мусієвський визнав його винним у замаху на вбивство та ув’язнив на вісім років тюрми. Його також зобов’язали виплатити водію таксі 115 тис. грн компенсації. На вирок ще може бути подана апеляція.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...