facebook

Харчишин натякнув, чому зник Винник, і згадав його пісні російською мовою

Фронтмен відомого українського рок-гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин висловився про зникнення свого колеги, популярного виконавця Олега Винника. Той уже близько трьох місяців не з’являється в інформаційному полі, не висловлюється про повномасштабну війну і, вочевидь, пересиджує її закордоном. На думку рокера, це може бути пов’язано зі страхом знаменитості.

Харчишин зазначив, що він з розумінням ставиться до остраху деяких співвітчизників і сподівається, що у Винника все гаразд зі здоров’ям, оскільки по мережі гуляють чутки про погіршення стану музиканта. Тим не менш, рокеру здається дивним таке різке зникнення кумира українських “вовчиць”. Своєю думкою він поділився в інтерв’ю “Фактам ICTV”.

Лідер “Другої ріки” припускає, що Винник також різко повернеться на українську сцену після закінчення війни, а його слухачі, у свою чергу, радісно приймуть артиста.

“Усім героями бути не можна. Я розумію людський страх. Не всі люди розумні… Я не знаю, де знаходиться Олег Винник. Сподіваюся, що він живий і здоровий, але це дивно. Напевно, є окрема група виконавців, які вважають, що все повернеться, які сподіваються і моляться на те, що українці мають коротку пам’ять. Це так. Це наша національна трагедія – швидко все забувати”, – прокоментував музикант.

Він також нагадав, що у Винника в репертуарі досить багато пісень російською мовою, від яких той навряд чи відмовиться.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ті люди, які прикипіли душею і серцем до цього, їм складно це викорінювати в собі москаля. Музиканти певною мірою повії, маю на увазі, що вони продають те, що роблять. Але є сентиментальні, які не можуть викорінити все це”, – висловився Харчишин.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...