facebook

Загинуть не всі: карпатська мольфарка розповіла про наслідки ядерного вибуху (відео)

Кінця світу не буде – буде кінець людства. Карпатська мольфарка Марія розповіла про віщий сон перед війною та що за її віщуванням буде в разі ядерного вибуху.

Карпатська мольфарка пані Марія, яка мешкає поблизу гори Ігрець , що на Верховинщині, розповіла про свої відчуття щодо перебігу війни в Україні. Вона відзначила, що за тиждень до початку воєнних дій їй наснився сон, який вона називає віщим.

«Десь тиждень перед війною був сон. Що вам сказати? Не хочу лякати людей, але вони і так будуть це бачити. Оці стихії, спеки, що все горить – так воно і є. Сниться сон, що кінець війни. Я думаю, що кінець війни. Але це все горить, палає. Я кажу: Господи, що це? І буря з дощу і вітру, як стіна, це все змиває. Але це від нас. Це знаєте, що має бути – що ми тут можемо залишитися, а там пів світу піде. Бо ця буря йшла від нас. І через час з’являється галявина, де дуже гарно, зелено і там трішки людей ходить. Тобто, люди залишаться, але дуже мало», – сказала мольфарка пані Марія.

На її переконання, Європа знала про війну раніше, тому звинувачує у воєнних діях не лише росію, а й інші держави. Мовляв, все робиться для знищення людей.

«Європа зв’язана і давно знала про цю війну. Війна мала бути скоріше, але їм щось не виходило… Першу ядерну може зривати не росія. Може і Америка. Назове на росію, але то піде на Європу… Росію ніхто не підтримає. Росія сама знищиться. Європи теж не буде. Буде кілька держав, як був колись радянський союз – тільки буде назва інша… Китай росію не підтримає. Одна держава буде керувати всіма державами. Думаю, що не Америка. Швидше – Китай. Є одна держава, яка зараз дуже спокійна. Але вона все тихо підбере… Лукашенко може напасти на Україну. Але як він це зробить – то його не просто скинуть, його можуть вбити…», – продовжує мольфарка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Війну віщунка називає геноцидом.

«Це не є війна – це просто знищення народу. Це геноцид. Хвороби – це було пусте проти цієї війни. Це знищення народу, знищення міст. Якби була війна – вона була б просто між воєнними, а чого знищують міста, вбивають діточок. Є багато зрадників. Люди думають, що як нахапаються грошей – то виживуть. Але ні. Виживе бідний, бо його Бог спасе. Бо той, що хапає гроші, продає людей за гроші», – відзначає мольфарка.

Жінка переконує, що б не трапилось – Україна зможе вижити, людство переродиться і країна процвітатиме.

«Ці міста, які зараз горять в Україні – будуть знищені. А відродити їх не просто… Вони хочуть Україну знищити. Але це не так. Знищиться не Україна, а світ. Кінця світу не буде, буде кінець людства. Але все переродиться і буде жити дуже добре. Україна буде дуже добре жити, буде процвітати. Будуть нові люди. Без села місто жити не буде… Тепер треба самому виживати і жити дружно. Українці виживуть. Наш народ не пропаде ніде», – додає карпатська віщунка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...