facebook

“Чекайте на грандіозну зливу і штормовий вітер”: синоптики повідомили, де різко зіпсується погода (ФОТО)

Очікується штормова погода у деяких українських областях, подекуди дощі та зливи, а температура здебільшого – комфортна. Також здійметься штормовий вітер – 20 метрів на секунду.

Температура 21 червня

Як інформує “РБК-Україна”, за прогнозом Наталки Діденко, у східній частині та на північному сході – Сумщина, Харківщина, Луганщина, Полтавщина – буде найсвіжіше, +20+24 градуси. Донецька область прогріється до +26+28 градусів.

Найвищою передбачається завтра температура повітря у західних областях, на Одещині та Миколаївщині, +26+31 градус.

На решті території України протягом дня очікується +23+29 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Де будуть дощі і сильний вітер

Дощі з грозами можливі в Сумській, Чернігівській, Полтавській областях, можуть торкнути ввечері Київщину. Найближчої ночі окремі дощі пройдуть на півдні та Дніпропетровській області, але невеликі та локальні.

У більшості областей завтра переважатиме суха погода.

Вітер очікується північно-західний, 5-10 метрів за секунду, у східних областях та у південній частині можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду.

Прогноз для Києва

У Києві в четвер буде тепло, до +25+26 градусів. Дощ в четвер можливий ввечері (а може просто похмарити). Північно-західний вітер може бути часом поривчастим.

Дивіться на карті погоди детальний прогноз на завтра:

“Надалі в Україні пануватиме справжнє хороше літо, з високою температурою повітря, проте не надмірною спекою”, – додала Діденко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...