facebook

“Так, як боролась вона, я б не зміг”: чоловік Руслани Писанки назвав причину загибелі ведучої (ФОТО)

19 липня не стало відомої телеведучої Руслани Писанки. Вперше за ці кілька днів її чоловік Ігор Ісаков прокоментував свою втрату.

Ігор не може оговтатися від горя та досі не вірить, що його коханої більше немає.
Але чоловік вирішив розповісти, як відбудеться прощання акторки, та назвати тяжку хворобу, яка забрала життя знаменитості, передає ТСН.

Бізнесмен розповів, що у Німеччині у Руслани діагностували рак. Лікарі вже нічого не могли вдіяти, адже хвороба була запущеною та прогресувала. Утім, за словами Ігоря, його дружина боролася до останнього.

“У Русі був рак, нажаль агресивна форма й трохи запущений… Але так, як боролась вона, я б не зміг би навіть на половину… На жаль, імунітет не витримав… Отже, на жаль. Смерть й кремація”, – розповів Ігор у Facebook.

Чоловік розповів, що прощання з ведучою відбудуться в Німеччині, у місті Кайзерлаутерн. Після оформлення всіх відповідних паперів прах Руслани доправлять до України. І вже в Києві Ігор поховає дружину.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Мій стан зараз, опишу синонімами: розчавлений, зломлений, знищений… Знаю, що то б ніколи не сподобалось моїй дружині, тож намагаюсь потроху починати відпускати”, – поділився Ісаков.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...