facebook

У Бучі окупанти катували і мучили людей у підвалі

У Бучі Київської області наприкінці березня перебували російські окупанти. Їх звірства вразили весь світ. Зараз з’явилося відео з “камери тортур”, де росіяни знущалися над мирними жителями.

Родік опублікований на Facebook видання DW.

Що показано на відео
На стінах видно сліди від куль. Після відступу російських військ з Бучі наприкінці березня там виявили щонайменше 426 тіл убитих людей.

Складське приміщення в підвалі кемпінгу стало місцем смерті для багатьох українців. Наші військові повідомили, що загарбники намагалися таким чином дізнатися у людей якусь інформацію.

У доповіді ОБСЄ сказано, що російські війська катували ув’язнених водяними тортурами, прив’язуючи до дощок і насильно напоюючи водою. Там були виявлені тіла чоловіків, одягнених у цивільний одяг.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Звірства в Бучі потрясли весь світ
У Бучі діяли спеціальний підрозділ Росгвардії “Витязь”, 76-а гвардійська десантно-штурмова дивізія з Пскова і три підрозділи з Чечні. Так, про участь підрозділу “Витязь” свідчить знайдене на місці події посвідчення особи.

Росія заявила про непричетність своєї армії до загибелі мирного населення і помилково звинуватила Україну у фабрикації численних доказів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...