facebook

Як правильно голити ноги взимку

Ти здивуєшся, але в жаркий і холодний сезон процес епіляції за допомогою гоління повинен відбуватися по-різному, інакше тобі не уникнути волосся, що вросло!

5842fd5aaebdce2baad5e03dc4890c3f_cropped_740x460

1. Розпар і ретельно “відскрабуй” ноги
Перенеси процес гоління на фінал водних процедур, щоб шкіра встигла гарненько розпарить. Візьми скраб і сумлінно розтирай ноги 1-2 хвилини. Тільки потім переходь до наступного етапу.

2. Переконайся, що твоя бритва нова
В ідеальному варіанті міняй лезо (якщо воно змінне) раз на місяць, навіть якщо тобі здається, що бритва ще гостра. Навіть злегка затуплене лезо може наносити шкірі мікротравму, через що волоски почнуть вростати. Нагадаємо: колготки і щільно облягаючі штани сприяють цьому процесу.

3. Замочи бритву
Не дивуйся, але бритва буде ковзати легше і голити чистіше, якщо перед використанням ти на кілька хвилин опустиш її в теплу воду.

4. Зміни гель для гоління на крем
Гелі для гоління мають водну або спиртову основу, що сушить шкіру і підсилює лущення. Спеціальний крем для гоління нітрохи не гірше забезпечить прилягання лез, але додатково пом’якшить шкіру.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

5. Наноси крем слід товстим шаром
Після завершення гоління витри ноги рушником і густо-густо нанеси живильний крем. Дай йому ввійти в шкіру 20-30 хвилин, потім видали залишки серветкою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...