Categories: Італія

50 тисяч євро на місяць: Зеленські категорично заборонили здавати росіянам свою віллу в Італії — ЗМІ

За словами агента з нерухомості, маєток заборонено здавати росіянам

Італійська вілла подружжя Володимира й Олени Зеленських в містечку Форте-дей-Мармі нині здається від 50 тисяч євро на місяць. За словами агента з нерухомості, головне аби орендарі не були росіянами.

Про це повідомляє “Українська правда” із посиланням на La Stampa.

Вказується, що в останні дні на узбережжі Версилія ходили чутки, що російська пара могла орендувати віллу Вітторія Апуана у тосканському Форте-дей-Мармі. Газета Il Tirreno написала, що Зеленські здали свою віллу за 50 тисяч євро на місяць подружжю громадян рф. Також журналісти повідомили, що велися перемовини з кількома корейськими туристами, які хотіли орендувати будинок на серпень за 50-70 тисяч євро. Проте домовитися не вийшло. Тож вибір нібито впав на російських орендарів, які нині живуть і працюють у Лондоні. Жінка біля вілли відмовилася коментувати щось для ЗМІ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Водночас агент із нерухомості Real Estate Forte dei Marmi Villas Клаудіо Сальвіні у коментарі для La Stampa заперечив це. З його слів, Олена Зеленська дозволила компанії здати віллу в оренду з пунктом “без росіян”. На думку Сальвіні, хтось міг почути російську мову і припустити, що в будинку є росіяни.

“Але я це категорично заперечую. Можливо, вони були гостями, але не тими, хто орендував”, – запевнив він.

Він підтвердив, що маєток дійсно був орендований парою на літо, але агент не може сказати, чи живуть вони в Лондоні, чи ні.

“Вілла не здавалася росіянам, бо ми маємо ордер від власника, який категорично забороняє нам це робити. Можемо здати будь-кому, аби вони були іншої національності: європейці, американці тощо”, – зазначив Сальвіні.

Нагадаємо, 2019 року журналісти з’ясували, що тоді ще кандидат у президенти Володимир Зеленський має незадекларований 15-кімнатний маєток на узбережжі італійського курорту. Містечко Форте-дей-Мармі уподобали також російські багатії: олігархи Роман Абрамович, Олег Дерипаска, Михайло Прохоров та члени родини покійного президента рф Бориса Єльцина. росзмі навіть називали його “московською провінцією”.

Христина

Recent Posts

Терміново! Жiнкам цих 17 пpофесій потpібно з’явитися дo ТЦК для поcтановки на oблік і онoвлення даних. Список професій

Вже цього місяця, 18 травня, набуде чинності новий закон про мобілізацію. Вже цього місяця, 18…

28 хв. ago

“Насувається жорстке посилення мобілізації, є повний список категорій чоловіків зі збереженою відстрочкою”: ТЦК і повістки

Новий закон про мобілізацію в Україні набуде чинності вже 18 травня 2024 року. Цей документ…

2 години ago

Діставайте шапки та куртки: синоптик Діденко попередила про різке похолодання на завтра

Погода зіпсується! За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 3 травня, зниження температури повітря.…

3 години ago

Українців попередили про магнітну бурю у найближчі дві доби

Прогноз сонячної та геомагнітної активності на 2-4 травня 2024 року опублікував Центр прогнозування космічної погоди…

3 години ago

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

13 години ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

13 години ago