facebook

50 тисяч євро на місяць: Зеленські категорично заборонили здавати росіянам свою віллу в Італії — ЗМІ

За словами агента з нерухомості, маєток заборонено здавати росіянам

Італійська вілла подружжя Володимира й Олени Зеленських в містечку Форте-дей-Мармі нині здається від 50 тисяч євро на місяць. За словами агента з нерухомості, головне аби орендарі не були росіянами.

Про це повідомляє “Українська правда” із посиланням на La Stampa.

Вказується, що в останні дні на узбережжі Версилія ходили чутки, що російська пара могла орендувати віллу Вітторія Апуана у тосканському Форте-дей-Мармі. Газета Il Tirreno написала, що Зеленські здали свою віллу за 50 тисяч євро на місяць подружжю громадян рф. Також журналісти повідомили, що велися перемовини з кількома корейськими туристами, які хотіли орендувати будинок на серпень за 50-70 тисяч євро. Проте домовитися не вийшло. Тож вибір нібито впав на російських орендарів, які нині живуть і працюють у Лондоні. Жінка біля вілли відмовилася коментувати щось для ЗМІ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Водночас агент із нерухомості Real Estate Forte dei Marmi Villas Клаудіо Сальвіні у коментарі для La Stampa заперечив це. З його слів, Олена Зеленська дозволила компанії здати віллу в оренду з пунктом “без росіян”. На думку Сальвіні, хтось міг почути російську мову і припустити, що в будинку є росіяни.

“Але я це категорично заперечую. Можливо, вони були гостями, але не тими, хто орендував”, – запевнив він.

Він підтвердив, що маєток дійсно був орендований парою на літо, але агент не може сказати, чи живуть вони в Лондоні, чи ні.

“Вілла не здавалася росіянам, бо ми маємо ордер від власника, який категорично забороняє нам це робити. Можемо здати будь-кому, аби вони були іншої національності: європейці, американці тощо”, – зазначив Сальвіні.

Нагадаємо, 2019 року журналісти з’ясували, що тоді ще кандидат у президенти Володимир Зеленський має незадекларований 15-кімнатний маєток на узбережжі італійського курорту. Містечко Форте-дей-Мармі уподобали також російські багатії: олігархи Роман Абрамович, Олег Дерипаска, Михайло Прохоров та члени родини покійного президента рф Бориса Єльцина. росзмі навіть називали його “московською провінцією”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...