facebook

З’явилося фото з катівні в Балаклії: людина надряпала молитву (фото)

Після звільнення Балаклії Харківської області українськими військовими, почали спливати моторошні подробиці мук людей, які там перебували. Так, один з ув’язнених написав молитву прямо на стіні.

Фотографію в мережі показав журналіст і ведучий Андрій Цаплієнко.

“Катівня в Балаклії. Один з ув’язнених написав на стіні молитву “Отче Наш”, – підписали страшний знімок.

Відзначається, що доля людини, яка зробила цей напис, поки невідома.

У Балаклії окупанти влаштували в’язницю

Російські війська влаштували в Балаклії в’язницю, в якій катували українців. Так, тортури були організовані у відділі поліції, де окупанти також організували штаб. Про це розповідав начальник слідчого управління поліції в Харківській області Сергій Болвінов.

Росіяни шукали за допомогою місцевих колаборантів тих, хто раніше служив в українській армії, а також родичів воїнів АТО. Також намагалися знайти тих, хто допомагав ЗСУ в цій війні. Іноді хапали людей прямо на вулиці, яким не пощастило опинитися біля окупованого відділу поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Окупанти катували людей різними способами. Найлегшими тортурами вважалося биття струмом. Також повідомляється про вбитих жителів Балаклії. Багато з них були розстріляні біля блокпоста в останній день окупації.

Нагадаємо, що в березні 2022 року Балаклія була захоплена російськими військами. Міський голова Іван Столбовий пішов на співпрацю з окупантами, а над адміністрацією міста був встановлений прапор Росії. Пізніше надійшла інформація про втечу мера на територію РФ.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...