facebook

Вистрілив у спину з рушниці, бо злякався: в Кам’янському чоловік жорстоко вбив місцевого мешканця

У Кам’янському на Дніпропетровщині чоловік із рушниці застрелив місцевого мешканця. Його тіло знайшли біля залізничної колії.

У Кам’янському чоловік із рушниці вистрілив у спину місцевому мешканцю. Від отриманої травми потерпілий помер.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції області.

Як стало відомо, тіло чоловіка з кульовим пораненням спини знайшли біля залізничних колій. Поряд з місцем трагедії правоохоронці також згодом знайшли знаряддя вбивства – мисливську гладкоствольну рушницю.

Слідчі встановили особу загиблого чоловіка. Ним виявився 59-річний місцевий мешканець. Згодом вони затримали й підозрюваного у вбивстві – 40-річного громадянина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліцейські попередньо встановили, що підозрюваний на платформі сьомого кілометру побачив двох чоловіків, які вийшли з-за гаражів та пішли в його бік. Чи була загроза життю громадянина – незрозуміло, проте він дістав зброю і вистрілив в одного з місцевих.

“Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Кам`янською окружною прокуратурою чоловікові повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (“Умисне вбивство”) КК України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу”, – підкреслили у пресслужбі Нацполіції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...