facebook

Був під наркотиками та віз чотирирічного сина: слідчі повідомили про підозру водію, з вини якого постраждали 26 людей

Під час перевірки в медичному закладі лікарі виявили в організмі чоловіка кілька видів наркотичних речовин та лікарський засіб сильної дії.

У Києві слідчі повідомили про підозру водієві, з вини якого постраждали 26 осіб.

Серед потерпілих і 4-річний син затриманого, який перебував з батьком в авто. Під час перевірки у медичному закладі лікарі виявили в організмі чоловіка кілька видів наркотичних речовин та лікарський засіб сильної дії.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Нагадаємо, що вчора на Повітрофлотському проспекті сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного таксі та позашляховика, внаслідок якої постраждали 26 осіб. Тоді на місце події виїжджали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група з розслідування ДТП столичного главку та бригади швидкої медичної допомоги.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що, недотримавшись встановленої дистанції, водій автомобіля Mercedes-Benz здійснив зіткнення з автобусом, внаслідок чого той не впорався з керуванням та в‘їхав у електроопору.

4-річний син порушника і 25 пасажирів громадського транспорту отримали травми різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані для надання необхідної допомоги до столичних лікарень.

Киянина, 1994 року народження, працівники поліції негайно затримали у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України.

Під час перевірки керманича в медичному закладі лікарі виявили у нього в організмі заборонені речовини: амфетамін, кокаїн та марихуану, а також лікарський препарат сильної дії.

Нині слідчі перекваліфікували кримінальне провадження на ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, та повідомили правопорушникові про підозру.

Крім того, поліцейські направили клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке розглядатиметься завтра, 21 вересня, в Шевченківському районному суді.

Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном від п’яти до восьми років.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...