facebook

ЗСУ готові до холодної зими – Міноборони

Заступник міністра оборони України Ганна Маляр запевнила, що проблем із зимовим одягом у військовослужбовців ЗСУ не буде. Про це вона повідомила у своєму Telegram-каналі.

За її словами, у період з 22 по 28 вересня Міноборони передало: 24,2 тис. одиниць для забезпечення частин ЗСУ. броня; 14,1 тис. одиниць касок; 63,2 тис. пар взуття, із них 35,4 тис. зимових; 24,2 тис. комплектів польового обмундирування; 15,2 тис. зимових курток тощо.

“Це те, що реєструється і дуже швидко передається нашим бійцям. Черговість розподілу – тобто в якусь бригаду чи район вирушає одяг – визначається командуванням”, – пояснила Маляр.

За її словами, наразі фіксуються чергові партії зимового одягу.

І зараз у русі знаходиться кілька видів транспорту, які доставляють одяг у зону бойових дій і прилеглі райони. у збройні сили України поставлено більше комплектів зимового одягу, ніж безпосереднім учасникам бойових дій. У найближчі два тижні ми очікуємо на суттєве збільшення поставок”, – підкреслила заступник міністра.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Щодо забезпечення засобами індивідуального захисту, то, за словами Маляр, за 5 місяців до ЗСУ за прямими контрактами Міноборони передано понад 500 тисяч бронежилетів, понад 150 тисяч уже перебувають у резерві.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...