facebook

Карти та випічка, зброя та плетіння: хобі відомих та успішних людей

Вони керують бізнес-імперіями, генерують ідеї на мільярди доларів та мають армії фанів, але й знають, що життя – це не лише робота. Сильні, відомі та успішні мають хобі.

1a38fc0-hobby1

Чим займаються у вільний час засновники Virgin Group та Google, що колекціонують Том Хенкс та Анджеліна Джолі, про це пише The Independent.

Усім відомо, що 66-річний Річард Бренсон любить активний спорт. Якраз нещодавно засновник Virgin Group підкорював хвилі в товаристві екс-президента США Барака Обами, але найулюбленіше його хобі – шахи.

“Я думаю, шахи, це, певно, найкраща гра в світі. Вона поєднує в собі найкращі аспекти різних видів спорту – тактику, планування, відвагу та здатність ризикувати – плюс можна випити чашечку чаю та вести надихаючу розмову, поки граєте!”, – написав Бренсон у своєму блозі.

Джек Дорсі займається пішим туризмом. На конференції Techonomy у 2011-му році творець Twitter та Square розповів, що для кожного дня тижня в нього є окрема тема. Так субота – це день хайкінгу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Меріл Стріп плете. Свою шаль для фільму “Сумнів” оскароносна акторка сплела власноруч. Зі слів Меріл, плетіння помагає їй навести лад у думках.

513552e-hobby2

До слова, плетуть також Джулія Робертс, Крістіна Хендрікс та зірка “Ла Ла Ленду” Райан Гослінг.

Дружина британського принца Вільяма Кейт Міддлтон розфарбовує. Книжки-розфарбовки в останні роки отримали неабияку популярність. Кажуть, вони є таким собі видом медитації, допомагають позбутися стресу та впорядкувати думки.

Білл Гейтс грає в бридж – це своє хобі він називає “старомодним”. Також Гейтс любить грати в теніс.

Засновник найкрупнішого хедж-фонду світу, мільярдер Рей Даліо практикує трансцендентальну медитацію. Він “захворів” цією темою ще студентом, дізнавшись про захоплення трансцендентальною медитацією The Beatles. Згодом до цієї практики він залучив своїх службовців та зробив її модною серед банкірів та інвесторів Уолл-стріт.

Том Хенкс колекціонує вінтажні друкарські машинки.

“Усе, що ти друкуєш на друкарській машинці, звучить велично, слова утворюють міні-вибухи… Записка з подякою набуває ваги літературного шедевру”, – поділився Хенкс.

5cef1d7-hobby3

 

Сергій Брін полюбляє адреналінові розваги. Творцеві Google подобається змушувати своє тіло виходити за межі можливостей. Його хобі – алтімат-фрісбі, хокей на роликових ковзанах, гімнастика, скайдайвінг та трюки на трапеції.

Президент і головний виконавчий директор компанії Yahoo! Марісса Майєр любить пекти смаколики. На її думку, в неї добре виходить, бо в неї науковий підхід до справи.

“Мої хобі роблять мене кращою в роботі. Вони помагають мені придумувати нові, інноваційні погляди на речі”, – зазначила Майєр.

Співзасновник Apple, 66-річний Стів Возняк грає в сігвей-поло, тобто поло на сігвеях. Цей спорт – єдина річ, заради якої він готовий відкласти свій робочий календар, зізнався Возняк Quartz.

9d4957c-hobby4

Один із найуспішніших інвесторів світу, підприємець та філантроп Воррен Баффет вже багато років грає на укулеле. Іноді він проводить майстер-класи для дітей та дає благодійні концерти.

Голлівудська кінокінозірка Анджеліна Джолі колекціонує ножі. Якось у інтерв’ю журналові W вона розказала, що на це хобі її “підсадила” мати, а вона, в свою чергу – прийомного сина Меддокса.

“Просто в них є щось дуже красиве”, – зізналася актриса.

Засновник корпорації Oracle Ларрі Елліс ходить під парусом. Свою першу гоночну яхту він придбав у 25.

Нагадаємо, учені вважають, що плетіння корисне для психічного здоров’я людини.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...