facebook

Росія, ймовірно, доправила у Білорусь дрони-камікадзе для атак на західні регіони України

Росія, ймовірно, доправила іранські дрони-камікадзе в Білорусь для атак на західні регіони України.


Про це повідомили у регіональному управлінні Сил тероборони «Захід».
Іранські безпілотники, за даними білоруських джерел, доставлені на аеродром «Лунінець». Йдеться про, щонайменше, 20 дронів-камікадзе «Шахід-136» та пункти управління до них, пишуть Версії з посиланням на Громадське.

«Відзначимо, що від Лунінця до кордону з Рівненщиною всього 55 кілометрів. Не виключено, що вже найближчим часом іранські дрони атакуватимуть західні, або центральні регіони України. Тому закликаємо за жодних обставин не ігнорувати сигнали повітряної тривоги!» — йдеться у звіті.

Участь Білорусі у війні

Білорусь не відправляла до України власних військ, але надала свою територію для російських військ, які здійснюють обстріли України. А Лукашенко активно підтримує політику путіна.

Генштаб ЗСУ повідомляв, що в Білорусі лікувалися окупанти, які отримали опромінення на Чорнобильській АЕС.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Міністр оборони України Олексій Резніков вважає, що ризик наступу з Білорусі є завжди. Однак, на думку міністра, у білоруських солдатів бракує мотивації для війни, а Лукашенко боїться, що це «стане його фіналом»

Після оголошення мобілізації в росії українська розвідка повідомила, що в Білорусі готують місця для розміщення 20 тисяч мобілізованих із росії. Вони мають поповнити дислоковані в Білорусі підрозділи зс рф. Унаслідок поповнення співвідношення «досвідчених» та «молодих» військових має становити 1 до 5.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...