facebook

“В’язнів вивезли, люди вже скуповують продукти на випадок запеклих боїв”: мешканка Херсона про ситуацію в місті

В окупованому Херсоні мешканці готуються гнати окупантів за першої нагоди.

В окупованому Херсоні росіяни вивезли в невідомому напрямку частину ув’язнених, а більшість мешканців закуповують продукти на випадок запеклих боїв.

Про це в коментарі ТСН.ua повідомили мешканці Херсону.

“Засуджених вивозять в невідомому напрямку. Ще можу додати, що в місті купа мобілізованих. Подейкують, що вони до останнього перебували поблизу Херсона, а зараз їх направили в місто. Самі херсонці в ці дні дуже активно запасаються продуктами та засобами першої необхідності. Все це робиться для того, щоб була можливість довше перебувати в сховищах – коли ЗСУ будуть звільняти місто, треба бути не в полі зору російських окупантів, не виходити навіть в магазин”, – повідомила нам одна з місцевих мешканок.

За її словами, явних ознак масштабного відступу росіян в місті поки немає. Крім цього, також за її словами, більшість херсонців відмовились на пропозиції росіян виїхати на лівий берег Дніпра.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Окупанти вмикають мобільний зв’язок та Інтернет
Своєю чергою, депутат Херсонської облради Сергій Хлань про створену окупантами так звану евакуацію з облцентра каже так: “Вчора окупанти штучно створили чергу, яку знімали для свої пропагандистських каналів. Сьогодні було значно менше людей. Більшість з них пересувались на свої дачі, тому окупанти сьогодні не ретранслювали фото з переправи”.

До цього Хлань додає: “Є попередня інформація, що окупанти почали пересувати техніку з правого берега на лівий. Підтвердження цьому немає, але відомо, що вже четверту добу вони вимикають мобільний зв’язок та Інтернет. Так вони роблять, коли пересувають велику кількість техніки. Це є косвенним підтвердженням. Переслідують ціль, щоб їх не здавали. На лівому березі є велике скупчення “Градів”, які можуть обстрілювати спальні райони Херсона”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...