facebook

Українцям розкрили важливий момент щодо мобілізації

Велика війна з Росією продовжується. Кожен українець робить свій внесок у перемогу, так чи інакше допомагаючи своїй країні та народу

Повномасштабну війну було розпочато Російською Федерацією 24 лютого. Цей день став одним із найчорніших днів в історії українського народу, коли життя розділилося на “до” та “після”.

Загальна мобілізація в Україні розпочалася 25 лютого і кілька разів уже була продовжена, оскільки і було продовжено воєнний стан. Поки що мобілізація триватиме до 21 листопада 2022 року, але є ймовірність, що ця дата не буде кінцевою.

І якщо в Росії мобілізація бачиться, як зліт безробітних алкоголіків, наркоманів та зеків, то в Україні – найкращі сини та дочки нації, справжні українські козаки та козачки стали на захист держави.

У Генштабі оголосили, що мобілізація в Україні йде своєю чергою, планово, розмірено. Докладніше про це інформує сайт Факти та коментарі, посилаючись на представників Генштабу та МВС.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Повідомляється, що прискорювати мобілізацію та збільшувати її темп немає жодної потреби. Охочих вигнати русню в шалене заболоття достатньо.

У той же час слід зазначити, що не всіх бажаючих можуть призвати на війну. Є певний перелік хвороб, із якими мобілізувати не мають права.

Нагадаємо, з’явитися у військкомат зобов’язані всі військовозобов’язані громадяни України, навіть якщо їм не надійшла повістка за місцем прописки.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...