facebook

На Харківщині знайшли масове поховання: окупанти зрівняли землю танками (фото)

Після жахливої знахідки у Лимані, де виявили масове поховання, у Борівському районі Харківської області виявили ще одне місце масового захоронення. У загальній могилі виявили щонайменше 17 тіл людей – цивільних та військових ЗСУ.

Про це повідомили у Національній поліції України.

“За попередніми даними, у могилі поховано не менше 17 осіб – цивільних та військових ЗСУ. Три тіла військовослужбовців слідчі вилучили у перший день роботи”, – повідомили в поліції.

За словами місцевих жителів, 13 квітня росіяни зібрали тіла загиблих по всьому району, потім привезли їх двома вантажівками до викопаної екскаватором 3-метрової ями та скинули туди. Після цього закопали загальну могилу та зрівняли танками із землею. Вони не залишили жодного знаку, що там масове поховання людей.

Заступник начальника Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Харківській області Дмитро Сойма зазначає, що українські захисники загинули в бою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Як кажуть місцеві жителі, наші військові загинули в бою і їх тут поховали. Росіяни не поставили жодної позначки на могилі і не давали це зробити місцевим. Тільки на Великдень дозволили людям прийти на цвинтар. Люди знайшли три хрести і таким чином позначили периметр могили, прибрали бур’яни”, – сказав він.

Усі вилучені тіла направляють на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...