facebook

Путін боїться потрапити до пекла: як йому допомагають молитви ФСБ-шника патріарха Кирила

Російська федерація на території України розпочала жорстоку війну і РПЦ підтримала кровопролиття, зокрема патріарх Кирило неодноразово освячував солдатів перед відправкою на фронт та благословляв їх на вбивства, за що потрапив до санкційного списку Канади. РПЦ продовжує підтримувати путінський режим та намагається забезпечити главі кремля гідне місце в історії.

Про це виданню Realist.online розповів український дипломат Олександр Левченко.

За його словами, путін дуже цинічний і боїться вічного каяття в пеклі, тому патріарх Кирило закликає за нього молитися і намагається забезпечити йому гідне місце в історії, не як вбивці та грабіжнику, а як інтелектуальній особистості з московського неандертальського суспільства.

Вселенський Константинопольський патріарх Варфоломій радив Кирилові зректися духовного сану і перестати підтримувати російську агресію у бік України, але агент ФСБ “Михайлов”, він же московський патріарх, отримав завдання від спецслужби до кінця бути з президентом рф й допомогти йому після смерті уникнути моральної відповідальності за скоєні злочини.

У своїх молитвах патріарх Кирило завжди величав путіна як нового імператора, і сама РПЦ стала разом із пропагандистами зомбувати суспільство, нав’язуючи їм необхідність ведення війни із сусідніми країнами. Але тільки кремль прагнув деградувати людську цивілізацію homo sapiens до рівня неандертальців зі своїм патріархатом. Зі своїх вірян РПЦ хоче зробити німих слуг путінського режиму, а на тих, хто чинитиме опір такій політиці, чекає церковне засудження.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...