facebook

Здивувався шафі-купе та думав, що мультиварка – це сейф: мешканка звільненого півдня про дикунів-окупантів

Коли окупант побачив, як дверцята шафи закрилися самі, він здивовано сказав:”Ух ти!”.

Мешканка нещодавно звільненого від росіян півдня розповіла, як окупант вимагав від неї код до мультиварки, бо думав, що це – сейф. Окрім того, путінський вояк здивувався шафі-купе. Він ніколи не бачив, як дверцята можуть самі закриватися.

Відео поширюють у низці телеграм-каналах.

“Заходить у кімнату, а там шафа-купе: відкриває автоматом, інші дверцята – раз, і зачинилися. Він такий: “Ух, ти!”, – розповіла жінка українським військовим.

Потім російський військовий зайшов на кухню і побачив мультиварку. Він подумав, що це – сейф, тому почав вимагати код:”Код скажи! Скажи код сейфа!”. “А я не розумію, чого він хоче… Аа, зрозуміла, кажу: “Це називається “мультиварка”, розумієш”, – пригадує жінка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Перша армія мародерів
Після звільнення лівого берега Херсонщини стали відкриватися факти мародерства “другої армії світу”. Така ж ситуація була у Харківській, Київській, Чернігівській та Сумській областях після деокупації територій.

Ще одна трагікомічна історія сталася в Лимані. Там “бойовий бурят” вкрав із помешкання українців вуличну камеру відеоспостереження та встановив її всередині свого будинку. Тепер власник камери в режимі онлайн може спостерігати за життям сімейки загарбника.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...