facebook

У Москві учениця продала свою цноту за несправжні долари, а потім заявила, що “фальшиві гроші – це злочин”

Тепер хлопцеві, який купив у дівчину цноту, загрожує термін.

Дев’ятикласниця з Москви продала свою цноту хлопцеві з вечірки за 300 доларів, але вони виявилися фальшивими. Коли хлопець запропонував загладити провину, дівчина сказала, що “фальшиві гроші – це злочин”.

Про це розповідають у телеграм-каналі Baza.

“В жовтні учениця познайомилася у метро з хлопцем. Після недовгого спілкування в соціальних мережах він запросив дівчину на незвичайну вечірку за місто, на шашлики. В розпал вечірки дівчина поділилася із новим знайомим, що хоче продати свою цноту. Спочатку хлопець запропонував 5 тисяч рублів, а потім вирішив дати 300 доларів, які віддав учениці, а рублі забрав назад. Після першого продажу дівчина наважилася і на другий”, – йдеться в повідомленні телеграм-каналу.

Зазначається, що наступного дня дівчина пішла в банк, щоб обміняти валюту, але долари виявилися фальшивими. Тоді вона у гніві зателефонувала хлопцеві, якому продалася. Він відповів, що нібито не знав про “фальшивку”, і пообіцяв загладити провину за 25 тисяч рублів. Втім, на цей раз дівчину гроші не цікавили. Вона вирішила піти до поліції, тому що, як вона сказала: “Фальшиві гроші — це злочин”. Тепер хлопцеві загрожує термін.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...