facebook

У Росії заявляють, що “таких операцій у світі при вогнепальних пораненнях не робить ніхто, крім нас”.

У медичному закладі при Міноборони РФ похвалилися, що їхні лікарі навчилися відновлювати кінцівки солдатів після важких поранень, отриманих в Україні.

Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ із посиланням на Міноборони РФ.

У відомстві запевняють, що лікарі з Головного військового клінічного госпіталю імені Бурденка в Москві розробили і вже застосовують на практиці інноваційний метод 3D-моделювання імплантів, які замінюють пошкоджені ділянки кісток та навіть суглобів.

Один із лікарів заявив, що нібито “розроблений військовими медиками спосіб є унікальним” і що “таких операцій у світі при вогнепальних пораненнях не робить ніхто, крім нас”.

“Зараз вогнепальні поранення кінцівок є настільки важкими, що призводять до відсутності у поранених цілих сегментів кінцівок, таких як кісткова та м’язова тканина, у місці влучення куль або уламків”, – поскаржився заступник начальника Головного військового клінічного госпіталю імені Бурденка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Так, у Міноборони похвалилися, що перший пацієнт, якому виростили значну частину великогомілкової кістки ноги, після операції в найкоротші терміни повністю відновився і вже знову вирушив у район “проведення спеціальної операції”.

Втрати окупантів у війні в Україні
Станом на 19 листопада загальні бойові втрати серед особового складу ворога становлять близько 83 880 осіб. Дані уточнюються. За попередню добу, 18 листопада, ЗСУ ліквідували 420 окупантів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...