facebook

Сиротами стали 8 дітей: в Житомирській області підірвалося авто, загинуло подружжя (фото)

У регіоні загинули 32-річна жінка та її 38-річний чоловік, зазначили у поліції.

У середу вдень, 7 грудня, в Олевській громаді Житомирської області на дорозі між селами підірвався автомобіль “Форд Транзит”, в якому їхали чоловік та жінка, подружжя загинуло, і сиротами стали 8 дітей.

Правоохоронці дізналися про вибух в Житомирській області близько 15 години, за попередніми відомостями, авто на узбіччі підірвалося на міні, повідомили у Головному управлінні Нацполіції в Житомирській області.

“Попередньо відомо, що місцеве подружжя, 38-річний чоловік і його 32-річна дружина, рухались автомобілем… по дорозі із с. Сущани у напрямку с. Копище. На певному відрізку їх авто опинилось на узбіччі, де автомобіль підірвався, попередньо – на міні. Унаслідок цього подружжя загинуло”, – зазначили правоохоронці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У поліції додали, що осиротілі діти знаходилися під наглядом родичів.

Ситуація в Житомирській області під час війни з Росією – що треба знати
На початку повномасштабного вторгення ворогові вдалося захопити частину Житомирської області, але згодом супротивника вигнали з регіону. Вже не раз повідомлялося, що загарбники під час відступу мінують території та разні об’єкти.

Ще у травні очільник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко говорив, що в регіоні продовжують зміцнювати оборонні рубежі на кордоні з Білоруссю.

Варто зазначити, що окупанти вже не раз атакували область ракетами та іранськими дронами. Зокрема, 7 грудня стало відомо, що вночі було ліквідовано ворожий дрон.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...