facebook

Чи буде масований ракетний удар на Новий рік: військовий експерт спрогнозував обстріли

Росія продовжить обстрілювати Україну ракетами.

Військовий експерт Роман Світан вважає, що Росія може влаштувати масований ракетний обстріл України наприкінці грудня, а потім повторити у січні.

Про це він сказав в інтерв’ю “Главреду”.

Військовий експерт вважає, що окупанти на Новий рік навряд чи обстріляють Україну, а от у 20 числах грудня масована ракетна атака все ще можлива. За таких умов наступного обстрілу варто очікувати уже в січні.

“Виходячи з циклу підготовки ракет, Росія може через пару тижнів влаштувати таку саму атаку, як 5 грудня, але не більше того. Більше сотні ракет вона не зможе використовувати”, – пояснив Роман Світан.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ракетні удари по Україні
Росія від 24 лютого завдає ракетних ударів по Україні. Від 10 жовтня Росія почала атакувати українську енергетичну інфраструктуру. Вони запускають по нашій державі ракети одразу у кілька хвиль, застосовуючи стратегічну авіацію. 5 грудня був зафіксований останні масований ракетний обстріл України. Тоді росіяни випустили по нашій державі орієнтовно 70 ракет, з яких 60 вдалось збити.

Через ракетні удари по енергетичній інфраструктурі в Україні застосовують аварійні та стабілізаційні графіки відключень електрики. Паралельно з цим окупанти запустили фейк про те, що “Україна продає електрику за кордон”.

Директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко розповів, що дані про те, що Україна продає електрику за кордон – це відверта брехня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...