facebook

Цей смартфон найпопулярніший в українців, ви будете здивовані

Xiaomi Redmi Note 3 став найпопулярнішим смартфоном у українців за підсумками 2016 року. Про це в своєму щорічному звіті повідомили представники бенчмарка AnTuTu, передає Корупція Маркет

7-3

Згідно з опублікованими даними, частка Redmi Note 3 на вітчизняному ринку становить понад 11%, тоді як у Asus Zenfone 2, що розташувався на другому місці, ледь дотягує до 3%.

Незважаючи на явний розрив показників, доповідь не пропонує точних даних про продажі, обмежуючись лише процентним співвідношенням. При цьому є настільки висока популярність результатом офіційних поставок, не повідомляється. Висновки про масовий попит на Redmi Note 3 зроблені на основі аналізу відомостей про знаходяться на руках пристроях.

«Цікаво, що в Україні смартфони Xiaomi виявилися на порядок популярніше, ніж в Китаї, – уклали аналітики AnTuTu. – Навіть Samsung, яка пропонує безліч рішень на будь-який смак і гаманець, займає там лише шосте місце, а вітчизняний YotaPhone відсутня в рейтингу взагалі».

Xiaomi Redmi Note 3 був представлений восени 2015 роки як найбільш продуктивне рішення за відносно невеликі гроші. Смартфон отримав 5,5-дюймовий дисплей, 8-ядерний процесор і 3 ГБ оперативної пам’яті. Відмінною особливістю новинки став акумулятор ємністю 4 000 мАг при товщині корпусу менше 9 мм. Офіційна ціна Redmi Note 3 в роздробі склала 140 доларів США.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...