facebook

“Як звіздану, то здохнеш”: в Туреччині неадекватна росіянка накинулася на українку (відео)

Жінка кричала, що українці – це “фашисти”, а також намагалася затіяти бійку.

Неадекватна росіянка напала на українку під час відпочинку в Туреччині. Громадянка країни-окупанта кричала, плювалася та намагалася влаштувати бійку.

Як повідомляє Telegram-канал “Труха”, жінка спровокувала скандал у відпочинковій зоні готелю. Із відео незрозуміло, що саме стало причиною конфлікту.

Росіянка накинулася на українку, ображала її, била рушником, вимагала припинити зйомку та погрожувала “поскаржитися” в адміністрацію готелю. Натомість українка за кадром спокійним тоном зазначила, що це російська туристка, яка веде себе хамовито.

Росіянка: “Йди звідси. Я зараз як звіздану, то здохнеш. Тьху на тебе”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Українка: “Це – росіяни в Туреччині на відпочинку”.

Росіянка: “Це – фашисти. Зігуйте “Хайль Гітлер” та кричіть на увесь світ. Придурка. Дура, дура, дура, дура, дура”.

Неадекватна громадянка країни-окупанта заявила, що поскаржиться на українку в адміністрацію, а також намагалася вибити з її рук телефон – спочатку рушником, а потім ногою.

Згодом вона накинулася й на чоловіка, який відпочивав з українкою. Вона заявила, що українці в чужій країні, а не у своїй “вонючій Україні”. Чоловік сказав, що вони дотримуються усіх законів як у своїй країні, так й у чужій, на відміну від росіян.

Неадекватні росіянки за кордоном: скандали
Нерідко неадекватні росіянки відзначаються за кордоном. Зокрема, в Бад-Вісзее (Німеччина) агресивна росіянка на дитячому майданчику накинулася на українців. Жінка без причини лаяла дворічного хлопчика та його маму, супроводжуючи свою істерику погрозами і звинуваченнями.

Агресивна особа заявила, що диктатор Путін “все робить правильно” і скоро Росія простягнеться “від Москви до Мюнхена”.На цьому агресія росіянки не закінчувалася. Жінка ввійшла в кураж та видала, що “українців потрібно знищувати як євреїв”.

Подібний інцидент стався у Швеції. Росіянка недалеко від посольства РФ в Стокгольмі накинулася з образами на громадянку України. Жінка через свої дії залишилася без роботи в приватній школі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...