facebook

Розбирав боєприпас: 19-річного жителя Харківщини госпіталізували з вибуховою травмою

У Харківській області окупанти залишили безліч вибухонебезпечних предметів. На жаль, в Ізюмі від такої знахідки постраждав хлопець.

Про це розповіла кореспондентка 24 каналу з Харкова Анна Черненко. Вона зазначила, що в області тривають роботи з розмінування.

До теми На Житомирщині автомобіль підірвався на міні: загинуло подружжя, осиротіли 8 дітей

“В Ізюмі постраждав 19-річний хлопець. Це був нещасний випадок. Він розбирав боєприпас у себе на подвір’ї. Його госпіталізували з вибуховими травмами”, – сказала Черненко.

Загинули вибухотехніки
За інформацією журналістки, нещодавно у лікарні померли двоє працівників вибухотехнічної служби. Це ті люди, які розміновували Харківщину.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Це Черкаські поліцейські. Цей випадок стався приблизно 10 днів тому, коли машина наїхала на снаряд. Тоді на місці одразу загинули 4 людини, а четверо були з важкими травмами. Двох з них не стало, – розповіла кореспондентка.

Вона додала, що в області проводять роботи з розмінування. Лише за минулу добу ДСНС вилучила та знешкодила 176 вибухонебезпечних предметів.

Трагедія на Донеччині

У Державній службі з надзвичайних ситуацій розповіли, що 12 грудня, під час розмінування територій у місті Костянтинівка Краматорського району загинули 3 піротехніків. Ще двоє отримали поранення. Медики намагаються врятувати їх.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...