facebook

“Ми – агресори, найтоксичніші люди на планеті”: Лукашенко у присутності Путіна вперше сказав правду

Лукашенко вважає, що “Захід хотів позбавити Білорусь незалежності”.

В понеділок, 19 лютого, російський диктатор Путін приїхав до Мінська, де зустрівся із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

Про це пишуть російські засоби масової пропаганди.

Російський та білоруський диктатори домовилися про економічну співпрацю, побідкалися на санкції та заявили, що вони нібито критично не вплинули на РФ та Білорусь. Натомість, на думку диктатора Лукашенка, “найбільше від санкцій страждають їхні ж автори”.

Також Лукашенко заявив, що нібито “Захід хотів позбавити Білорусь незалежності, але РФ їм допомогла”. Він також спростував плани Росії з поглинання Білорусі. Білоруський диктатор підтвердив, що РФ передала РБ “Іскандери” та С-400. Також білоруські пілоти навчатимуться застосовувати ядерні боєголовки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під час зустрічі Лукашенко також несподівано видав правду, що вони з Путіним – обидва агресори та найтоксичніші люди планети.

“Ми обидва агресори, найгірші та найтоксичніші люди на планеті. Ми тільки про одне сперечаємося – хто гірший. Володимир Володимирович каже, що я. Я думаю, що – він. Ми вирішили, що ми однакові”, – сказав Лукашенко.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...