facebook

“Страшно, коли в квартирі стоїть порожній дитячий візок, а поряд домовина”: у Рівному через халатність лікарів померла двомісячна дитина

У Рівненській обласній дитячій лікарні під час планової операції померло двомісячне немовля.

Про це у мережі Фейсбук повідомила рівнянка Оксана Кравець, повідомляє видання Рівненські новини.

За словами Оксани, дівчинку Поліну під час операції оклали на столик з підігрівом та спалили шкіру. Відтак, дитинка отримала 45% опіків тіла та фактично згоріла.

“МИ МАЄМО ФОТО, І ЯКЩО БАТЬКИ БУДУТЬ НЕ ПРОТИ МИ ПОКАЖЕМО ЇХ ГРОМАДСЬКОСТІ. ПОХОВАЛИ ПОЛІНКУ СЬОГОДНІ. СТРАШНО, КОЛИ В КВАРТИРІ СТОЇТЬ ПОРОЖНІЙ ДИТЯЧИЙ ВІЗОК, А ПОРЯД ДОМОВИНА. СИЛ БАТЬКАМ ПЕРЕЖИТИ ЦЕ ВСЕ, А ЩЕ СИЛ ДОВЕСТИ ВИННУ ЛІКАРІВ. ВОНИ — ВБИВЦІ! МЕДЗАКЛАДИ МОЖУТЬ ВИГРАВАТИ ДЕСЯТКИ ГРАНТІВ, ОТРИМУВАТИ ТОННИ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ, ОБЛАДНАННЯ, РОЗМАЛЬОВУВАТИ СТІНИ І РОЗПОВІДАТИ ПРО СВОЇ ДОСЯГНЕННЯ, АЛЕ ПРИ ЦЬОМУ У ВАШИХ СТІНАХ ПОМИРАЮТЬ ЗДОРОВІ ДІТИ”, – ЗАЗНАЧИЛА РІВНЯНКА.

У Рівненській обласній прокуратурі вже відреагували на смерть дівчинки та відкрили кримінальне провадження за фактом неналежного виконання професійних обов’язків медичним працівником, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітній (ч.2 ст.140 ККУ).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У цій справі правоохоронці призначили низку експертиз.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...