facebook

“Страх перед розумінням реальності”: Буданов пояснив істеричну реакцію пропагандистів на карту РФ в своєму кабінеті

Очільник української військової розвідки вважає, що все йде до того, що Росію буде розділено — офіційно чи неофіційно.

Карта поділу РФ на кілька частин на столі у кабінеті керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова на початку повномасштабного вторгнення викликала у росіян лише іронію та скепсис. Тепер вони усвідомили, що це справді їхнє майбутнє.

Так в інтерв’ю ТСН очільник української військової розвідки пояснив істерику, яку нещодавно влаштували російські пропагандисти з цього приводу.

“Ця карта з’явилася між 5 і 7 березня 2022 року, це одна й та сама карта, не оновлена, вона постійно в мене на столі, її багато хто брав у руки, олівцем щось там малював, я маркер використовував. І раніше реакція росіян відрізнялася від тієї, яка з’явилася зараз”, – зауважив Кирило Буданов.

За його словами, на початку березня, російські війська стояли під Києвом, на карту мало хто звернув увагу, а російські “експерти” говорили, що це “маячня”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“А зараз реакція зовсім інакша. У них страх — страх перед розумінням реальності, вони зрозуміли, що це справді їхнє майбутнє”, – відзначив Буданов.

Головний військовий розвідник вважає, що багато хто із російських фахівців усвідомив, що Російська Федерація розвалиться і тепер думають, що з цим робити.

“Єдине, що я можу сказати з цього приводу: це не ми їм приготували таку участь, це вони самі себе до цього довели”, – відзначив він.

За його словами, в російському експертному середовищі ще є люди, які вірять, що можна зберегти єдність Російської Федерації, змінивши її на конфедерацію або надавши більші права суб’єктам федерації.

“Але все йде до того, що Росію буде розділено — офіційно чи неофіційно”, – зауважив Кирило Буданов, пояснивши, що під неофіційним поділом має на увазі протекторат інших держав над частинами колишньої РФ.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...