facebook

Рогозін надіслав витягнутий з нього осколок снаряда президенту Франції

Екскерівник «Роскосмосу» Дмитро Рогозін, який нещодавно отримав поранення в окупованому Донецьку, звинуватив у своїх травмах французьку гаубицю «Caesar». Всі претензії представник Росії висловив послу Франції.

Про це повідомляє “Українська правда”, передає Центр журналістських розслідувань.

Дмитро Рогозін висловив погрози, що Франція відповість за його поранення. Разом із листом адресованим Емманюелю Макрону колишній голова «Роскосмосу» передав осколок снаряда, витягнутий з шийного хребця.

«А осколок, вирізаний хірургами з мого хребта, прошу передати президенту Франції Еммануелю Макрону. І ще скажіть йому, що ніхто не уникне відповідальності за військові злочини Франції, США, Великої Британії, Німеччини та інших країн НАТО в Донбасі. Усі наші жертви – на вашій совісті, так само як і поява на карті Європи фашистської України – також на вашій совісті», – зазначив Рогозін у своєму листі.
Щоправда, представник Росії не згадав скільки безневинних українців вбила держава-терорист, яка безпідставно напала на чужі суверенні території.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відомо, що в результаті влучного удару українських військових в Донецьку загинули офіцери спецзагону «Царські вовки» – Михайло Брідасов і Володимир Гусейнов. Ще чотири так звані офіцери отримали поранення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...