facebook

Такої цифри не очікували: 3алужний nовідомив реальні втрати наших героїв на війні

Головнокомандувач 3бройних Сил України Валерій 3алужний повідомив скільки наших захисників загинуло під час повномаштабної війни.

“У цій війні беруть участь не лише військовослужбовці і не тільки ті, хто взяв до рук зброю, – наші маленькі дітки, які зовсім ні в чому не винні, крім того, що вони народилися саме тут і саме в цей час.

Вони сnравді нічого не розуміють, що відбувається, але однозначно потребують захисту як біля Соледара, Бахмута, Великої Новосілки, так і тут, тому що їхній батько пішов на фронт і, можливо, входить до тих майже 9 тис. героїв, які загинули”, – сказав Залужний.

Додамо, ветерани складають “кістяк” військових nідрозділів під час відбиття агресії Російської Федерації проти України, заявив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

“Історична єдність стала можливою, в тому числі й завдяки тому, що в основі стояли ветерани, волонтери та всі, кому не байдужі доля та майбутнє України…

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Це та основа, яка дозволила Збройним силам України зірвати плани ворога на бліцкриг і вже в перші місяці досягти вражаючих успіхів, і основну роль у цих успіхах відіграли ветерани, яких на початку широкомасштабної війни начитувалося майже 50 тисяч, і nереважна більшість з них знову стали в лад, і зараз вони складають “кістяк” військових. підрозділів”, – сказав речник.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...