facebook

Оточення Путіна розуміє, що його фінал визначений: розвідка заявила про суперечки в “банці з павуками”

Зокрема, Герасимов та Шойгу повертаються на певні позиції, проте ці зміни послаблюють російську армію.

В оточенні президента Росії Володимира Путіна посилюються суперечки на тлі успіхів ЗСУ у війні. Найближче оточення диктатора вже розуміє, що “фінал Путіна визначений”.

Про це представник пресслужби ГУР Міноборони України Андрій Юсов заявив у ефірі Radio NV.

“Чим більш успішні дії українських сил оборони, чим інтенсивніше звільняються наші території та чим більше гине росіян, тим більше посилюватимуться суперечності всередині цієї “банки з павуками”, яку називають вежами Кремля чи кремлівською верхівкою”, – повідомив представник розвідки.

“Суперечності там є, і зараз дійсно Суровікін, Пригожин, Кадиров посуваються з деяких позицій, принайнмі публічних, Герасимов, Шойгу повертаються. Але зрештою навіть ці зміни, сам факт цих чергових змін послаблює російську армію”, – запевнив Юсов.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він пояснив, що очільник російського Генштабу та новий командувач окупаційних військ в Україні Валерій Герасимов – людина позаминулого покоління, вже глибокому у віці, яка не може говорити про якісь інноваційні, сучасні підходи.

“І там уся команда така, Путін себе оточує приблизно ось такими пенсіонерами, які дивляться в минуле, а не в майбутнє. Тому Суровікін і Пригожин – це, звичайно, злочинці, але злочинці, які колосальними втратами та ресурсами бодай якісь результати могли би [показати]”, – зазначив представник пресслужби ГУР.

Він запевнив, що ці суперечності у кремлівській верхівці продовжуватимуться.

“І з кожним днем усе більша кількість представників і економічної еліти, і військового керівництва, та навіть найближчого оточення Путіна розуміє, що фінал цієї афери вже визначений і фінал Путіна визначений. Питання лише в тому, як для себе безпечніше і швидше відійти від сучасного “Гітлера”, аби не закінчити разом із ним так само, як колись закінчив нацистський диктатор”, – резюмував Юсов.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...