facebook

Зеленський: “Я не хочу воювати на території росії”

Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю Sky News заявив, що для нього пріоритетом залишається український народ, та додав, що не планує воювати на території росії, передає УНН.

Цитата

“Для мене люди – це пріоритет номер один. Тому я не хочу воювати на території росії. Просто хочу, щоб вони якомога швидше припинили війну і якомога швидше покинули нашу країну. Я можу вам точно сказати, якщо вони покинуть нашу територію, війна припиниться”, – наголосив він.

Доповнення

Західні країни, зокрема Німеччина та Франція, уникали постачання танків України, оскільки були стурбовані, що це крок викличе ескалацію конфлікту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під час інтерв’ю, яке пройшло 25 січня, Зеленський отримав повідомлення, що Німеччина вирішила відправити до Києва 14 танків Leopard 2 після тижнів нерішучості. Він сказав Sky News, що “дуже вдячний” за танки, водночас попередив, що кількість і час їх доставки є “критичними”.

Крім цього, вчора США оголосили, що надішле Україні 31 танк M1 Abrams та розпочне навчання українських військових на цьому типу зброї “якомога швидше”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...