facebook

“Україна переможе росію, як Давид Голіафа” – Буданов

За часів королеви Єлизавети I англійці розбили на морі іспанський флот, Велику та Непереможну Армаду. Так само ми переможемо «велику і непереможну» армію росії. Так само, як Давид переміг Голіафа. Про це в інтервʼю виданню Wirtualna Polska розповів керівник ГУР МО України Кирило Буданов, передає УНН.

Цитата

«Ми швидко адаптуємо та модернізуємо старе обладнання. Це правда, ми часто використовуємо більш старий тип техніки, але адаптований до нових завдань та викликів. Іноді ми робимо це краще, ніж його творці. Ми також швидко вчимося новому… Я думаю, що ми, українці, допомогли світу розвінчати історії про непереможну російську армію. Повернуся до історії: в часи правління Єлизавети І англійці розтрощили в морі іспанський флот, Велику та Непереможну Армаду. Так само і ми розтрощимо “велику та непереможну” армію росії. Так само, як Давид переміг Голіафа», – зазначив Буданов.

«Ми активно аналізуємо ворога. Вивчаємо стан армії, логістику, виробничі цикли. Але не тільки це. Ми також досліджуємо суспільні та регіональні настрої, соціальну динаміку та економічні показники. Можу сказати, що ми розуміємо проблеми та ментальні виклики військово-політичного керівництва російської федерації. Завдяки цьому ми передбачаємо його наступні кроки. Але це ще не все. Ми також бачимо істотні зміни всередині самої російської держави.

Наші завдання, завдання України, це системне та державне ослаблення російської федерації. Для цього ми маємо активно підключатися до євроатлантичних та європейських структур: політичних, економічних, силових, правових, гуманітарних та освітніх. І забудьте про наш пострадянський період, як про страшний сон. Зрештою, у нас має бути якась форма контролю над новою післявоєнною російською федерацією. Щоб те, що сталося з Україною, більше ніколи не повторилося», – додав він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо

Раніше начальник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов та очільник Служби безпеки України Василь Малюк обговорили майбутні спецоперації, які наблизять перемогу України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...