facebook

Андрій Данилко розповів, що зробить, коли поїде у Москву

Українським артистам, які засуджують повномасштабне російське вторгнення, заборонили в’їзд у Росію до 2072 року.

Український артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, розповів, що найпершим зробить після приїзду у Москву. Про це він повідомив в інтерв’ю для Corriere della Sera.

Відомо, що співаку, як і багатьом українським артистам, через антивоєнну позицію на 50 років заборонили в’їзд на територію РФ. Але, за словами музиканта, його аж ніяк не засмучує таке “покарання”, адже він засуджує криваву політику Путіна.

“З моєю критикою вторгнення у 2022 році мені заборонили в’їзд у Росію. Це означає, що у віці 98 років я повернуся у Москву і піду шукати могилу Путіна”, – сказав він.

Водночас Андрій Данилко додав, що план глави Кремля щодо заборони його творчості провалився, бо у РФ продовжують слухати хіти Вєрки Сердючки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У Москві у кожному районі мінімум три двійники Сердючки. Вони виступали на вечірках, які не міг дозволити собі оригінал. Тепер вони голодуватимуть, перепрошую. З нею пропаганда зазнала невдачі, але вона залишається екстраординарним промивачем мізків”, – заявив співак.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...