facebook

В Індії підліток прийшов до тями під час свого похорону

Батьки з-за матеріальних труднощів забрали хворого підлітка з лікарні додому, хлопцю ставало все гірше і врешті-решт, на думку батьків, він перестав подавати ознаки життя

1479665821
Курйозний випадок стався в індійському місті Дхарвад штату Карнатака. Сімнадцятирічний місцевий житель прийшов в себе, по дорозі на… власні похорони. Про це пише газета Times of India.
Батьки юнака повідомили, що близько місяця тому його вкусила бездомна собака, після чого підліток довго страждав від високої температури. Коли його становище стало критичним, хлопця відвезли в лікарню. Там його помістили у відділення реанімації. Медики зробили висновок, що без апарату життєзабезпечення молодий чоловік не виживе, але рідні з-за матеріальних труднощів прийняли рішення відмовитися від подальшого лікування і забрали сина додому. Деякий час він не подавав ознак життя, і батьки вирішили, що підліток помер.
У призначений день процесія попрямувала з міста в село, де мала відбутися церемонія похорону. Приблизно за два кілометри до кінцевого пункту юнака отямився. Він важко дихав і ворушив руками і ногами. На цей раз хлопця госпіталізували з діагнозом менінгоенцефаліт.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...