facebook

У Кремлі усвідомили, що Крим потрібно повернути Україні, — розвідка

У Кремлі почали усвідомлювати, що Кримський півострів незабаром буде повернуто під контроль України.

Про це пише АрміяInform посилаючись на слова представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадима Скібіцького.

Ще задовго до подій 2014 року було багато індикаторів, які сигналізували, що Україні потрібна чітка стратегія на випадок ескалації з боку Російської Федерації. Як зазначили далі в ГУР МО, її не було, що призвело до незаконної анексії півострова 9 років тому.

“В умовах, коли представники влади, наділені повноваженнями давати відповідні накази, фактично працювали на користь Росії та роками підривали нашу обороноздатність, а ворог системно готувався до захоплення Криму, про ефективність спроб завадити окупації говорити не доводиться”, — коментує Вадим Скібіцький.

Представники української розвідки наразі ретельно вивчають динаміку настроїв місцевих мешканців у Криму. Ставлення до керівництва Кремля змінюється навіть у тих, кому раніше симпатизувала політика Володимира Путіна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що стосується деокупації Кримського півострова, Вадим Скібіцький зазначив, що процес враховуватиме воєнні, економічні, соціально-гуманітарні та юридичні аспекти.

“Після відновлення територіальної цілісності України, у Криму буде реалізовано комплекс необхідних програм для відновлення там нормального та безпечного життя. Кримський півострів знову стане популярним українським курортом”, — підсумував представник ГУР МО України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...