facebook

Вантажівка розчавила легковик та врізалася в фуру: є загиблий і травмовані

У результаті ДТП 50-річний водій легковика загинув на місці, а пасажири 45-ти та 58-ми років доправлені до лікарні.

У Києві вантажівка розчавила легковик та врізалася в фуру.

В результаті зіткнення двох вантажівок та легкового автомобіля два пасажири останнього отримали тілесні ушкодження, а водій загинув на місці.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Вранці на спецлінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими. На Берестейському проспекті сталася автопригода за участю трьох транспортних засобів. На виклик негайно виїхали лікарі, патрульні та слідчо-оперативна група столичної поліції з розслідування ДТП.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Попередньо правоохоронці встановили, що 32-річний водій вантажного автомобіля Scania здійснив зіткнення з автомобілем Toyota Camry, який у некерованому стані зіткнувся з вантажівкою Volvo.

У результаті ДТП 50-річний водій легковика загинув на місці, а пасажири 45-ти та 58-ми років доправлені до медичного закладу.

Водія Scania працівники поліції затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі слідчі призначили комплекс відповідних експертиз, аби встановити причини та обставини ДТП.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...