facebook

Байден про Зеленського: Ця людина, зроблена зі сталі

Президент США Джо Байден заявив, що президент України Володимир Зеленський зроблений зі сталі і російський диктатор Володимир Путін рік тому не міг уявити, що зіткнеться з таким супротивом.

Джерело: Байден 21 лютого під час свого виступу у Варшаві

Пряма мова: “Я зустрічався із президентом Зеленським і ми заявили, що і далі будемо стояти за принципи демократії, незалежно ні від чого.

Коли президент Путін віддав наказ, щоб їхні танки вдерлися в Україну, він був неправий. Народ України є набагато сміливішим і замість легкої перемоги, яку він очікував, він отримав спалені танки і розбиті війська…

Він думав, що він (Путін – ред.) є міцним хлопцем, а лідери демократичних держав – слабкі. Він потрапив у війну проти людини, яка зроблена зі сталі – це президент Зеленський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Путін зіткнувся з тим, що ще рік тому не міг собі уявити. Демократичні країни стали сильнішими, а він – став слабшим”.

Передісторія:

20 лютого президент США Джо Байден відвідав Київ з неоголошеним візитом. Він провів ґрунтовні переговори з президентом України Володимиром Зеленським.
21 лютого Байден перебуває з офіційним візитом у Варшаві, де заплановані його зустрічі з державним керівництвом країни та лідерами країн “Бухарестської дев’ятки”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...