facebook

“Залиште дітей вдома про всяк випадок”: екстрасенс спрогнозував, в які дні будуть обстріли

24 лютого будуть локальні спроби наступу росіян, а 25 лютого можливі обстріли – в тому числі з моря, каже екстрасенс.

У період з 22 по 25 лютого українцям в умовах війни, як і раніше, потрібно буде дотримуватися пильності. Такий прогноз зробив екстрасенс та переможець “Битви екстрасенсів” Каїн Крамер.

“22 числа, швидше за все, більший упор буде на розвідку ‒ це буде, швидше за все, в першій половині дня. У другій половині дня – вже десь під вечір може бути обстріл. Але я точно не скажу, наскільки масовий. Тому що великої масовості мені карти Таро не показують. 23 числа запуски з моря можуть бути. Причому основна хвиля, швидше за все. Так, так, так. 23-є. у нас тут “Диявол”, “Вищий суд”, знову “Кораблі”. 23-го щось запустять, але, швидше за все, не настільки велике. Цей день витратять на якесь перезаряджання”, – каже він.

Крім того, каже Крамер, він не побачив у розкладі карти Таро ні спроб масштабних наступів російських окупантів, ні масових обстрілів на 24 лютого ‒ річницю повномасштабного вторгнення ракетних обстрілів.

“24 лютого будуть спроби наступу, спроби переміщатися. У цей день, ймовірно, буде загострення в прикордонних з РФ населених пунктах. Бачите, карта”Колісниця”. Але лютого фронту я не бачу. Відволікальний маневр, швидше за все […]. Прикордонні села будьте, будь ласка, дуже обережні ‒ особливо ті, до яких дістає РСЗО”, — прогнозує екстрасенс.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Хто такий Каїн Крамер
Каїн Крамер, переможець “Битви екстрасенсів-18” телеканалу СТБ. Жрець графічної магії зі Славутича.

А ось 25 лютого, каже Крамер, варто очікувати обстрілів від окупантів, але з ними має впоратися українське ППО.

“Бачите, карта “Імператриця” перевернута і “Ієрофант”. Швидше за все, наше ППО врятує нас від більшої частини випущених ракет. Тенденція така. День стріляємо, день перезаряджаємося. Далі йде карта крадіжки, карта підлості. Це може бути цивільна інфраструктура, дитячі садки. Я б взагалі рекомендував, люди добрі, у кого діти є, залиште їх вдома про всяк випадок. І реагуйте на всякі тривоги”, ‒ підсумував він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...