facebook

“Буде не так, як всі думають”: екстрасенси назвали найнебезпечніші дні лютого, а також час завершення війни

Переможець “Битви екстрасенсів” Каїн Крамер та його колега Сейраш спрогнозували розвиток подій в Україні найближчими днями. Вони повідомили, що кінець лютого буде неспокійним – в країні очікуються ракетні удари з боку російських окупантів.

Як інформує “biz.today.ua”, Каїн Крамер зазначив, що дні обстрілів чергуватимуться із днями тиші. Зазначено, що РФ може запустити дрони чи повітряні кулі з відбивачами, щоб виснажити нашу ППО. Екстрасенс вважає, що атаки з боку ворога очікуються увечері, але вони не будуть масованими. Головна загроза – із моря.

Рашисти можуть обстрілювати наші території 23 лютого, а 24 лютого спостерігатимуться спроби наступу та переміщення сил. У день початку повномасштабної війни можливе загострення у населених пунктах, прико

Переможець “Битви екстрасенсів“ назвав найнебезпечніші дні лютого: в Україні очікуються ракетні удари

Езотерик не побачив масованої ракетної атаки на річницю повномасштабного вторгнення, хоча окупанти вшановують дати і намагаються приурочити до них свої злочини. А ось 25 лютого ймовірні “прильоти”, але українська ППО вдало працюватиме.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

рдонних з Росією.

Каїн Крамер не бачить серйозної загрози з боку Білорусі, незважаючи на побоювання українців. Справа в тому, що громадяни цієї країни не хочуть воювати з нами. У цьому прикордонні території з РФ – небезпечні.

Каїн Крамер не бачить серйозної загрози з боку Білорусі, незважаючи на побоювання українців. Справа в тому, що громадяни цієї країни не хочуть воювати з нами. У цьому прикордонні території з РФ – небезпечні.

“25-го числа можуть бути обстріли дуже потужні, це може бути цивільна інфраструктура”, – пояснив ясновидець. Він порадив найближчими днями залишити дітей удома.

Шаманка та екстрасенс Сейраш передбачила “пекельний” період для України навесні. Вона назвала його фінішною прямою – стане зрозуміло, коли закінчиться війна.

Ключовими місяцями названо березень та квітень – очікується загострення на фронті та зміни у політичному житті України.

“Деокупація буде цікавою, це будуть не зовсім очевидні напрямки. Буде не так, як усі думають”, – зазначила Сейраш. Вона додала, що ЗСУ має кілька варіантів розвитку ситуації.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...