facebook

Труїли дівчат по всій Україні: що відомо про небезпечну банду, яка “погоріла”

В Україні засудили банду, яка труїла людей та викрадала їхнє майно.

В Україні банда злочинців труїла жінок, після чого викрадала їхні цінні речі та гроші.

Про це повідомили в прокуратурі Хмельницької області.

Play Video
Як стало відомо, організатором злочинної групи була 23-річна мешканка одного з сіл Миколаївської області. Спочатку вона залучила до вчинення злочинів свого 30-річного товариша, який раніше вже неодноразово був засуджений.

Вже після цього вони отруїли небезпечним препаратом трьох дівчат із Донеччини. Метою стало те, що вони хотіли вкрасти їхні ювелірні прикраси та гроші.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Згодом зловмисниця долучила до групи ще одного знайомого – 31-річного мешканця Запоріжжя. Разом вони винаймали в автопрокатах автомобілі і роз’їжджали Україною, вишукуючи чергових жертв на курортах, базах відпочинку та в розважальних закладах. Організаторка представлялася сестрою чоловіків і пильно стежила за реалізацією злочинів. Хлопці знайомилися з потенційними жертвами та, втершись у довіру, підсипали їм отруйну речовину в їжу або напої. Коли потерпілі втрачали свідомість — грабували їх”, – розповіли в прокуратурі.

В Хмельницькому вони підсипали дозу препарату в каву двом місцевим мешканкам, внаслідок чого одна з них – 29-річна жінка – померла від отруєння просто на вулиці. Її 32-річну подругу ледве врятували лікарі.

“Експертиза показала, що смерть потерпілої наступила від отруєння антипсихотичним препаратом. Жінку та одного спільника засуджено до 14 років позбавлення волі, ще одного фігуранта – до 10 років 6 місяців ув’язнення, з конфіскацією майна усіх. Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку”, – додали в пресслужбі прокуратури області.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...