facebook

Ясновидець озвучив своє пророцтво щодо війни на березень 2023 року: “Отримаємо шанс”

Екстрасенс вважає, що у березні на фронті Україну очікують перемоги, проте війна не закінчиться.

Ясновидець Валерій Шатилович озвучив своє пророцтво щодо того, що відбудеться на фронті у березні 2023 року. Він наголосив, що Україна отримає шанс та може звільнити частину своїх територій.

Про це він сказав в інтерв’ю YouTube-каналу PeopleLife.

Валерій Шатилович вважає, що в економічному плані на Україну чекають добрі новини. Фермери цього року зможуть засіяти поля. Щодо політичного життя, то ясновидець вважає, що кадрові чистки у владі триватимуть аж до кінця 2023 року.

Також екстрасенс за допомогою карт Таро побачив, що Україна отримає шанс на перемогу, ймовірно у березні вдасться звільнити окуповані території. Він вважає, що у перший місяць весни ймовірно закінчаться бої, які тривають від лютого.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Конюшина – це знак везіння, це карта щасливих можливостей. Це шанс швидко перемогти, швидко просунутися. Ця карта не говорить про повну перемогу, про досягнення всіх цілей і результатів. Але буде позитив”, – зазначив ясновидець.

Астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...