facebook

Вбивство Кім Чен Нама: Малайзія звернулася до Інтерполу

Малайзія звернулася до Інтерполу з проханням оголосити у розшук чотирьох громадян Північної Кореї, підозрюваних у вбивстві Кім Чен Нама – зведеного брата лідера КНДР.

630_360_1478530143-2747

Про це повідомив начальник правоохоронних органів Малайзії Халід Абу Бакар, інформує Channel News Asia.

“Малайзія попросила Інтерпол оголосити у розшук чотирьох північнокорейських підозрюваних у вбивстві Кім Чен Нама”, – заявив начальник поліції.

За його словами, поліція також направила офіційний запит у посольство КНДР в Малайзії з проханням про допит другого секретаря посольства та співробітника національної авіакомпанії Північної Кореї.
“Ніякого ордера на арешт не буде видано. Я сказав, що ми будемо дотримуватися протоколу. Співробітники дипломатичної служби мають імунітет, тому ми будемо дотримуватися цього протоколу щодо того, як діяти з іноземними справами”, – заявив начальник поліції.

За словами Бакара, Малайзія проводитиме справедливе розслідування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше повідомлялося, що малайзійська поліція підозрює високопоставленого дипломата посольства КНДР та ще одну особу, пов’язану із північнокорейськими авіалініями, у причетності до вбивства Кім Чен Нама.

У поліції також висловили сильне переконання, що четверо інших підозрюваних, які залишили Малайзію наступного дня після нападу на Кім Чен Нама, прибули до столиці КНДР.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...