facebook

Виплати військовим 2023 року: чи можуть позбавити винагороди тих, кого відправили на ротацію

У лютому 2023 року змінився порядок виплат військовослужбовцям Сил оборони України та МВС. Чи можуть змінити виплати військовим, яких відправили на ротацію — читайте в матеріалі ТСН.ua.

Від 1 лютого 2023 року, згідно з новим порядком виплат додаткової грошової винагороди військовослужбовцям, виплати напряму залежать від того, в якому саме районі перебуває військовослужбовець, яка в нього специфіка і складність бойових або спеціальних завдань.

Водночас розмір додаткових виплат військовим, які беруть безпосередню участь у бойових діях, не змінився.

За словами начальника управління соціальної підтримки — начальника відділу грошового забезпечення та заробітної плати Міністерства оборони України полковника Олега Рогаля, який дав інтерв’ю АрміяInform, підрозділ, який раніше перебував на передовій, але потім був переведений поза межі району ведення бойових дій, може все ж залишатися в складі угруповань Сил оборони або в резерві головнокомандувача.

Тому військовослужбовці, що входять до цього підрозділу, можуть виконувати спеціальні або бойові завдання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо такі завдлання виконуються, то, навіть перебуваючи поза межами ведення бойових дій, військовослужбовці цього підрозділу, який вивели з передової, матимуть право на отримання додаткової винагороди, що становить 30 тисяч гривень на місяць.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...