facebook

Суд зобов’язав сидіти вдома вночі водійку Tesla, яка на смерть збила волонтерку в Коломиї

Підозрювана перебуватиме під нічним домашнім арештом, хоча й так не мала б права виходити вночі з дому через дію комендантської години.

Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід водійці Tesla, яка на смерть збила волонтерку в Коломиї, у вигляді нічного домашнього арешту.

Про це інформує місцеве видання ПІК.

Прокурор на засіданні суду попросив застосувати щодо підозрюваної запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічний час. Захисник і підозрювана підтримали прохання прокурора.

Суд задовольнив клопотання та застосував щодо підозрюваної запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, заборонивши їй залишати житло в період від 22 до 07 год. без дозволу слідчого, прокурора або суду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“В судовому засіданні поза розумним сумнівом доведено відсутність можливості застосування більш м’якого запобіжного заходу, тому клопотання слід задовольнити та застосувати щодо обвинуваченої запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, заборонивши їй залишати житло в нічну пору доби, з покладенням на неї додаткових обов`язків, необхідність покладення яких встановлена з наведеного прокурором обґрунтування клопотання і саме такий запобіжний захід буде достатнім для забезпечення дієвості даного кримінального провадження”, – йдеться в ухвалі суду.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...