facebook

В Чехії украли коня рамзана кадирова

З конезаводу в Крабчиці неподалік Роудниці-над-Лабем був вкрадений кінь, який належить чеченському лідеру рамзану кадирову, повідомляє jazdci.cz, передає УНН.

Деталі

За словами представника поліції, чистокровний англієць, вартість якого оцінюється приблизно в 400 000 чеських крон, зник у ніч із п’ятниці на суботу. У коня на лобі характерна біла мітка у формі зірки.

Жеребець на прізвисько Зазу разом з іншими кіньми є частиною власності, що знаходиться під санкціями Європейського Союзу. Стайня кадирова зареєстрована в організації Jockey Club Czech Republic з 2012 року. Після вторгнення росії до Криму та набрання чинності санкціями ЄС у 2014 році міністерство фінансів Чехії обмежило грошові потоки стайні.

Зараз поліція шукає злодія та вкраденого коня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Жеребець був куплений кадировим у 2012 році. Усього він провів 36 перегонів, виграв дев’ять разів і заробив понад 1,2 мільйона євро.

У січні минулого року, перед вторгненням росії в Україну, пара російськомовних чоловіків намагалася вивести коня з конезаводу, повідомляє Radiožurnál.

Radiožurnál повідомляє, що спочатку держава заблокувала у чеченського лідера п’ять коней. Торік загинув один племінний жеребець. Саме цей кінь і Зазу, ймовірно, мали найбільшу цінність. Інші три коні розміщені у різних заводчиків у Чехії, де залишені на все життя. Ще один жеребець утримувався у Крабчицях, але кадиров передав його іншому власнику до запровадження санкцій. Як повідомляє Radiožurnál, цього коня вже експортували з Чехії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...