facebook

“Вранці вручає повістки, а ввечері бухає під російську попсу”: у мережу злили відео “відпочинку” заступника начальника ТЦК під Одесою

За словами Мосейчука, цей громадянин вранці 8 березня роздавав повістки, а ввечері у барі танцював під пісні російського коміка Олександра Ревви

Поки прості українці вже не знають куди подітися від величезної кількості військових з ТЦК з повістками на кожному кроці, “наближені” до військової влади, та й, власне, її представники продовжують жити і не відмовляти собі ні в чому, діжачи в російській попсі. Схоже, вони забули, з ким український народ б’ється на фронті.

Справа в тому, що заступник начальника Болградського ТЦК СП (колишній військкомат) на Одещині відгуляв 8 березня у ресторані, і тут він вітав жінок під пісню російського артиста Олександра Ревви “Алкоголичка”.

Про це у своєму Telegram-каналі пише журналіст та політик Ігор Мосейчук.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Вранці бігає, вручає повістки, а ввечері бухає і тусить, під російську попсу. Щастя прогорає як сірник, алкоголічка, алкоголічка… Новий скандал після опублікованого відео, на якому заступник начальника Болградського ТЦК СП (колишній) (військкомат) Одеська область, тусить на 8 березня під пісню “Алкоголичка” російського артиста Олександра Ревви. Може варто на передок цього бугая відправити???”, – написав Ігор Мосейчук.

Також Ігор Мосейчук опублікував відео, на якому, за його словами, зафіксовано цього заступника голови Болградського ТЦК у “спекотному” танці.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...