facebook

В Україну суне негода: оголошено штормове попередження

Березнева погода славиться своєю мінливістю та нестабільністю. Коли в п’ятницю у Тернополі була можливість насолодитися справжньою теплою весняною погодою, здавалося, що опадів у вигляді снігу вже не буде. Проте це не так.

Пориви сильного вітру будуть відчутними в Тернополі вже цієї ночі та весь день 12 березня. Крім того, ймовірні також опади у вигляді мокрого снігу чи дощу.

Схожа погода спостерігатиметься і у інших областях України.

Загалом же, як повідомляє “ТСН” з посиланням на Укргідрометцентр, температура повітря вдень по всій країні коливатиметься в межах від +3 до +11 градусів. Найпрохолодніше буде на Заході та Півночі, а найтепліше – на Сході та Півдні.

На Заході здебільшого як ніч, так і день минуть без опадів, однак на Волині та Рівненщині можливий невеликий мокрий сніг. Температура повітря коливатиметься в межах +3…+7 градусів. Уночі лише на Закарпатті стовпчики термометра опустяться нижче нуля – до -2 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На Півночі на зміну дощам з мокрим снігом, які очікують вночі, прийде невеликий мокрий сніг, який можливий удень. Температура повітря коливатиметься в межах +3…+5 градусів.

У Центрі та на Півдні і ніч, і день минуть без опадів, а стовпчики термометра вдень будуть на рівні +4…+11 градусів.

На Сході на Харківщині, Донеччині та Луганщині можливі дощі. Повітря розігріється до +5…+11 градусів.

У Києві вночі можливий дощ із мокрим снігом, а вдень – невеликий мокрий сніг.

У столиці буде прохолодно – вдень стовпчики термометра показуватимуть +3…+5 градусів.

Важливо! За даними Укргідрометцентру 12 березня по всій країні можливий сильний вітер з поривами до 15 – 20 метрів на секунду. Через це у всіх областях оголошений І (жовтий) рівень небезпеки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...